De 2-minutenregel voor Laserontharing

Verdere weten over deze cookies, klik dan op "Meer informatie". Door behandeling te produceren over deze site, geef je met akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie

Epileren wordt afgeraden gedurende summier 6 weken voor een verzorging. Wegens de intake hoeft u dan ook dit gebied ook niet te scheren, zodat we dit gebied echt kunnen beoordelen.

Het intakegesprek fungeert tussen verdere teneinde te peilen of u dan ook passend bent een verzorging. Contra-indicaties kunnen bestaan epilepsie, zonneallergie, een aanwezigheid aangaande kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken met een infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en het toepassing met sommige medicijnen. De arts mag dan wellicht ons verschillende treatment adviseren.

Teneinde ons prima uitkomst te behalen bezit u gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig. In een praktijk komt voor dat patiënten meer of niet zo behandelingen nodig beschikken over. Dit kan zijn afhankelijk met een huid- en haartype en elke huid reageert anders.

Een treatment is niet geheel pijnloos, doch de gevoeligheid verschilt per man en kan zijn afhankelijk met het lichaamsdeel dat behandeld wordt. Onze LightSheer desire diode laser bezit dus een koelsysteem dat het prikkelend idee gedurende de verzorging vermindert.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden na ze in de kliniek bestaan geweest teneinde het een rapportcijfer te melden op een schaal betreffende 0 tot 10.

SHR ontharen is bijna pijnloos en is voor ieder huidtype bestemd. Met die laser bouw je een warmte op in de haarfollikel, bij HR ontharen kan een behandelingen zodra gevoelig bekijk hier geraken beleven en is veelal aangewend voor grote, getinte hoofdharen.

Dit laseren doet in principe geen pijn, weet bestaan er immers bepaalde lichaamsdelen daar waar een laserbehandeling vaak als hetgeen pijnlijker wordt beleven. Denk hierbij aan de bovenlip, een oksels, een handen en voeten en een intieme delen.

Het is vanwege Bergman Clinics heel essentieel teneinde aan de wensen en behoeften over onze cliënten te voldoen, tenzij die strijdig bestaan betreffende professionele normen en/ofwel richtlijnen.

Je heb een getinte huid. Kan zijn permanente ontharing door geneesmiddel met laser vanwege mij mogelijk? Wanneer je ons getinte huid hebt kan de laserbehandeling minder doelmatig zijn. Dit komt omdat er meer pigment in een huid zit dan bij mensen met ons lichtere huid. Dit pigment neemt de kracht aangaande de laserflitsen op, zodat er te weinig kracht in een haarzakjes terug komt.

Omdat de sterkte die vrij komt zoekt namelijk de gepigmenteerde hoofdhaar op. Voor lichte dons met andere woorden een haar zonder een pigment kan zijn die niet (juist) merkbaar en bij een gepigmenteerde of een door zonlicht verkleurde huid neemt de huid te heel wat energie op in plaats betreffende een hoofdhaar.

Ik heb na mijn laserbehandeling zeker alsnog haargroei op dit behandelde gebied. Hoe kan het? Hoofdharen hebben ieder een groeicyclus welke ze doorlopen. Wanneer de haar volgroeid is en dus door een huid tot behalve komt, kan zijn deze te behandelen betreffende laserflitsen. Als een hoofdhaar alsnog bezig kan zijn met groeien, of als dit haarzakje in een rustfase zit, kan de lichtflits ook niet perfect zijn werk doen.

Ons treatment is niet voldoende, omdat een groeicyclus over het hoofdhaar bestaan uit 3 meerdere fases. Louter de haren die in het laatste groeifase periode (anagene fase) zijn kunnen vernietigd worden.

Laserontharing kan zijn ontharing door geneesmiddel aangaande laserlicht. Dit is vitaliteit die is geleid door het pigment met een hoofdharen. In de haarwortel wordt die sterkte omgezet in warmte en geraken haarwortel en haarzakje lichaam verbrand en uiteraard vernietigd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar